Babagan Kita

Hongkong Guijin Technologh Limited minangka perusahaan profesional sing ngrancang, ngembang, ngasilake lan adol adaptor listrik lan ngoper daya listrik. Produk utama perusahaan kalebu saka 1W nganti 500W, lan akeh digunakake ing audio lan video, peralatan listrik cilik, IT, komunikasi, lampu lan industri liyane.

Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kanthi sertifikasi internasional lengkap, kayata UL, ETL, FCC, GS, CE, CB, PSE, SAA, KC, BS, CCC, lsp. Nganti saiki, kita wis nandur modhal luwih saka 3 yuta RMB kanggo sertifikasi produk, kabeh produk tundhuk karo standar keamanan lan peraturan paling anyar, kayata UL60950, EN62368, EN60950, EN60065, EN60335-2-29, EN61558-2-16, EN61347, GB4943, GB8898, GB19510 lsp. Sanalika , kita bisa ndhaptar sertifikasi keamanan liyane lan nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut syarat pelanggan.

  • index_about_bn

PRODUK TOP

Kauntungan kita

Ana 18 paten ing perusahaan kita: 2 Paten Penemuan Internasional, 4 paten penemuan domestik, lan 12 model utilitas liyane.

Produk sing Dituduhake

hubungi kita