Babagan Kita

J9M8BW-2

Budaya Perusahaan

Hongkong Guijin Technologh Limited minangka perusahaan profesional sing ngrancang, ngembang, ngasilake lan adol adaptor listrik lan ngoper daya listrik. Produk utama perusahaan kalebu saka 1W nganti 500W, lan akeh digunakake ing audio lan video, peralatan listrik cilik, IT, komunikasi, lampu lan industri liyane.

Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kanthi sertifikasi internasional lengkap, kayata UL, ETL, FCC, GS, CE, CB, PSE, SAA, KC, BS, CCC, lsp. Nganti saiki, kita wis nandur modhal luwih saka 3 yuta RMB kanggo sertifikasi produk, kabeh produk tundhuk karo standar keamanan lan peraturan paling anyar, kayata UL60950, EN62368, EN60950, EN60065, EN60335-2-29, EN61558-2-16, EN61347, GB4943, GB8898, GB19510 lsp. Sanalika , kita bisa ndhaptar sertifikasi keamanan liyane lan nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut syarat pelanggan.

biao

Sprit perusahaan: Pragmatik, cerdas, inovatif, menang tanpa kumingsun, gagal tanpa pundung, mesthi maju sadurunge nggayuh tujuan.

Prinsip nindakake perkara: Jaga sikilmu ing lemah, goleki tujuan, uwal saka godaan, tindakake apa sing bisa nyata, lakoni sing tanggung jawab, lan tindakake sing migunani kanggo masarakat.

Nilai inti: Nggabungake tujuan pribadi karyawan menyang rencana pangembangan jangka panjang perusahaan, berorientasi karo wong, lan entuk pangembangan harmoni ing antarane wong lan perusahaan.

Gaya kerja: serius lan motivasi dhiri, bisa kerja lan urip bebarengan. Nggawe rasa terhormat lan misi karyawan. Ketat lan disiplin, lan entheng marang wong liya

Budaya Perusahaan

Hongkong Guijin Technologh Limited minangka perusahaan profesional sing ngrancang, ngembang, ngasilake lan adol adaptor listrik lan ngoper daya listrik. Produk utama perusahaan kalebu saka 1W nganti 500W, lan akeh digunakake ing audio lan video, peralatan listrik cilik, IT, komunikasi, lampu lan industri liyane.

Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kanthi sertifikasi internasional lengkap, kayata UL, ETL, FCC, GS, CE, CB, PSE, SAA, KC, BS, CCC, lsp. Nganti saiki, kita wis nandur modhal luwih saka 3 yuta RMB kanggo sertifikasi produk, kabeh produk tundhuk karo standar keamanan lan peraturan paling anyar, kayata UL60950, EN62368, EN60950, EN60065, EN60335-2-29, EN61558-2-16, EN61347, GB4943, GB8898, GB19510 lsp. Sanalika , kita bisa ndhaptar sertifikasi keamanan liyane lan nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut syarat pelanggan.

J9M8BW-2
biao

Sprit perusahaan: Pragmatik, cerdas, inovatif, menang tanpa kumingsun, gagal tanpa pundung, mesthi maju sadurunge nggayuh tujuan.

Prinsip nindakake perkara: Jaga sikilmu ing lemah, goleki tujuan, uwal saka godaan, tindakake apa sing bisa nyata, lakoni sing tanggung jawab, lan tindakake sing migunani kanggo masarakat.

Nilai inti: Nggabungake tujuan pribadi karyawan menyang rencana pangembangan jangka panjang perusahaan, berorientasi karo wong, lan entuk pangembangan harmoni ing antarane wong lan perusahaan.

Gaya kerja: serius lan motivasi dhiri, bisa kerja lan urip bebarengan. Nggawe rasa terhormat lan misi karyawan. Ketat lan disiplin, lan entheng marang wong liya

Tanggung jawab sosial perusahaan

◆ 1. Ganti ideologi lan aktif nggawe sistem tanggung jawab sosial

Gegayuhan manawa perusahaan tanpa duwe rasa tanggung jawab sosial ora bisa mandeg ing kompetisi sing saya galak, mlebu ing kabeh aspek perusahaan lan ningkatake sistem tanggung jawab sosial.

◆ 2. Ngembangake ekonomi kanthi kuat lan ngatasi tekanan kerja  

Usaha kanggo ngembangake ekonomi, ngatasi sawetara tekanan kerja kanggo negara kasebut, nyuda faktor keamanan sosial sing ora stabil, lan ngrampungake tanggung jawab sosial perusahaan.

◆ 3. Nguatake manajemen ilmiah lan fokus ing perlindungan lingkungan   

Perusahaan kami wis sukses lulus sistem manajemen mutu ISO9001 lan sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001. Perlindhungan lingkungan sekitar, kesehatan lan keamanan karyawan, lan aspek liyane luwih nuduhake tanggung jawab sosial perusahaan. Produk perusahaan wis lulus sertifikat 3C produk wajib nasional, sing luwih ningkatake kualitas produk elektronik lan produksi ijo.

◆ 4. Berorientasi ing wong lan ngrawat karyawan  

Perusahaan kita mesthi ngupayakake filsafat manajemen "berorientasi ing wong", nggabungake nilai-nilai pribadi karyawan lan nilai-nilai korporasi, lan mbentuk budaya perusahaan kanthi ngupayakake kualitas minangka inti. Tingkat penandatanganan kontrak tenaga kerja perusahaan karo karyawan wis mencapai 100%. Perusahaan kasebut nyedhiyakake asuransi endowmen sosial, asuransi pengangguran, asuransi medis, asuransi kacilakan sing gegandhengan karo kerja, asuransi ibu lan jinis asuransi liyane kanggo karyawan, lan kanthi rutin ngatur karyawan kanggo nindakake ujian fisik kanggo nglindhungi hak lan kepentingan sing sah.

Ngleksanakake sistem ganjaran lan paukuman sing ketat kanggo njamin penghasilan ekonomi karyawan; supaya bisa njaga keamanan pribadi karyawan kanthi efektif, ngiyatake kesadharan keamanan lan keamanan safety, nguatake pelatihan keselamatan lan pelatihan keamanan, lan ningkatake kesadharan keamanan karyawan lan kesadaran nglindhungi awake dhewe. kesadaran babagan kepatuhan lan disiplin; mbaka sithik nambah tunjangan kesejahteraan pegawai.

◆ 5. Ngiyatake konstruksi integritas perusahaan lan ngetrapake tanggung jawab sosial perusahaan

Nalika berkembang kanthi bertahap, perusahaan kita terus-terusan nyepetake pentinge kanggo integritas, nggawe model manajemen integritas, nyusun target integritas, lan nggawe sistem manajemen integritas.

Kanggo nggayuh pembangunan berkelanjutan, kabeh produk selaras karo perlindungan lingkungan ROHS, REACH, PAHS lan Prop65, lan memenuhi standar efisiensi energi kayata DOE VI lan COC GEMS.
Kita setya marang pangembangan standarisasi, lan wis ngliwati sistem mutu ISO 9001: 2008 lan ISO 14001: 2004. Peralatan canggih, produksi efisien, kontrol kualitas sing ketat, pekerja trampil, tim R&D lan sales sing kuat minangka landasan pangembangan teknologi Guijin sing apik.

Kita terus ngetrapake konsep pangembangan "Kualitas Dhasar, Dhuwur Pelanggan", terus ningkatake kualitas produk lan kinerja biaya kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, lan ngupayakake sesambungan jangka panjang lan stabil kanggo nggayuh kerjasama win-win!