Sertifikasi BSMI / sertifikasi MIC 18W

Katrangan singkat:

NPUT SPEC.
Rentang Tegangan Input: 100-240Vac
Frekuensi Input: 50 / 60Hz
Input Range Saiki: 3.5A
Arus bocor AC: ≤0.25mA


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Dhasar

INPUT SPEC.

Rentang Tegangan Input: 100-240Vac

Frekuensi Input: 50 / 60Hz

Input Range Saiki: 0,5A

Arus bocor AC: ≤0.25mA

Swara Ripple: ≤200mVp

Waktu Tahan: 5 detik min @ 230Vac input, mbukak lengkap

Tunda Nguripake: 3 detik maks. @ 115Vac

Regulasi Baris: ± 2%

Aturan Beban: ± 5%

18_3

Parameter spesifikasi

18W AU plug / 18W US plug / 18W EU plug / 18W UK plug / 18W CN plug / 18W interchangeable plug

Model Tegangan Output (V) Output Saiki (A) Max Power (W)
Seri AK18WG (Kelas II) 5.0-7.5 0,01-3,0 15
7.6-10.9 0,01-2,37 18
11.0-15.9 0,01-1,63 18
16.0-24.0 0,01-1,0 18

Sertifikasi BSMI:

Kabeh produk sing didol ing pasar Taiwan kudu lulus inspeksi lan sertifikasi kanggo entuk tandha sertifikasi BSMI.

Sertifikasi MIC:

Sertifikasi mic minangka lembaga pamrentah Jepang sing ngatur peralatan frekuensi radio. Produksi lan penjualan piranti nirkabel ing Jepang kudu tundhuk karo peraturan teknis sing disetujoni dening Menteri Dalam Negeri lan Komunikasi Jepang. SGS wis nggawe MOU kanthi kerja sama karo RFT Jepang lan MC Jerman kanggo nyedhiyakake layanan sing cocog kanggo mlebu pasar Jepang.

Sertifikasi NCC:

NCC negesake manawa kabeh peralatan terminal telekomunikasi, motor frekuensi radio rendah lan peralatan kontrol telekomunikasi kudu disertifikasi sadurunge bisa didol ing pasar.

AO (1)

Sertifikat Australia nganggo kabel 18w

AO (3)

Sertifikat Australia nganggo kabel 18w

AO (4)

Sertifikat Australia nganggo kabel 18w

EN (1)

Inggris sertifikasi nganggo kabel 18w

EN (2)

Inggris sertifikasi nganggo kabel 18w

EN (3)

Inggris sertifikasi nganggo kabel 18w

OU (1)

Inggris sertifikasi nganggo kabel 18w

OU (2)

Inggris sertifikasi nganggo kabel 18w

OU (3)

Inggris sertifikasi nganggo kabel 18w

CH (2)

China sertifikasi nganggo kabel 18w

CH (1)

China sertifikasi nganggo kabel 18w

CH (3)

China sertifikasi nganggo kabel 18w

Konten Dhasar

SPEC Lingkungan.

Suhu Operasi: 0 ~ 40 ºC

Suhu Panyimpenan: -20 ~ 80 ºC

Kelembapan Relatif: 10% ~ 90%

Ketinggian sajrone operasi: 5000M

FITUR
Layanan garansi 1 taun
Tingkat Efisiensi: VI
Lonjakan: 1-4KV
ESD: 4KV / 8KV
Kekuatan dielektrik Hi-Pot: 3750Vac / 1 menit
Tes gulung: 1 Sudut, 3 Ujung, 6 Permukaan saben sapisan. Gulung ing pesawat semen, Dhuwur: 100cm

SPEC UMUM

OVP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis nalika kesalahan diilangi
SCP: Output bisa disingkat tanpa rusak, lan pulih otomatis
OTP: Ora ana karusakan, ora ana deformasi
OCP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis sawise kesalahan sing saiki diilangi
MTBF: 50Khrs min. ing 25 ºC kanthi beban udakara Kira-kira.
EMC: Kelas FCC B, CISPR22 Kelas B, GB17625, EN55032, EN55014, EN55015, EN55020, EN55024, EN61000-3-2, EN61000-3-3
Bobot: Maks. 0,401kg, 40 pcs / Box

KESELAMATAN

60950: CB CE GS SAA CCC UL CUL PSE KC

60065: CB CE GS

61558: CB CE GS PSE

Kualitas

Lingkup aplikasi

Pasokan listrik switching bakal populer, miniatur. Pasokan listrik switching bakal mboko sithik ngganti kabeh aplikasi ing urip, lan aplikasi pasokan listrik switching daya cilik kudu dibayangke ing, tampilan digital, meter cerdas, pangisi daya ponsel, lsp. Saiki, negara kasebut kanthi semangat ningkatake pambangunan kisi-kisi sing cerdas, lan persyaratane meter energi listrik wis apik banget, lan pasokan listrik sing ganti kanthi bertahap bakal ngganti aplikasi trafo ing meter energi listrik.
Catu daya watt iki lan macem-macem pangisi daya minangka produk sing paling akeh digunakake ing omah, kayata ngisi daya, daya, listrik, lampu LED rumah tangga, pangisi daya ponsel sing bisa diisi daya cepet, Ngisi daya Audio, ngisi daya tablet.

Skenario Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita