Budaya

zGZAdC4WNS_small

Perusahaan sprits

Pragmatik, cerdas, inovatif, menang tanpa umuk, gagal tanpa pundung, tansah maju sadurunge nggayuh tujuan.

Prinsip nindakake samubarang

Tancepake sikil sampeyan ing lemah, goleki target, uwal saka godaan, tindakake apa sing bisa nyata, tindakake tanggung jawab, lan tindakake sing migunani kanggo masarakat.

Nilai inti

Nggabungake tujuan pribadi karyawan menyang rencana pangembangan jangka panjang perusahaan, pberorientasi ing masarakat, lan entuk pangembangan harmoni ing antarane masarakat lan masarakat perusahaan.

Gaya kerja

serius lan motivasi dhiri, bisa kerja lan urip bebarengan. Nggawe rasa terhormat lan misi karyawan. Ketat lan disiplin, lan entheng marang wong liya

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca