Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Apa sampeyan produsen?

Ya, kita minangka produsen adaptor daya profesional wiwit taun 2011.

2. Apa jenis sertifikasi sampeyan duwe?

Kita wis lulus sertifikasi UL, ETL, FCC, CE, GS, CB, UKCA, KC, KCC, CB, PSE, SAA, RCM, C-Tick, BIS & CCC kanggo seri cetakan pribadi.

3. Apa pesenan sampel bisa ditampa?Yen ya, sampel lead time?

Ya, pesenan sampel bisa ditampa.Wektu timbal sampel yaiku 7 dina yen ora ana syarat khusus.

4. Apa kita bisa nampa conto sing disesuaikan?

Ora masalah kanggo conto supaya, welcome kanggo nyoba kualitas sadurunge pesenan resmi.

5. Apa OEM lan ODM kasedhiya?

Ya, kita bisa nyedhiyakake produk sing disesuaikan miturut syarat pelanggan.

6. Apa MOQ kanggo pesenan produksi massal?

MOQ punika 2k saben model.Kanggo pelanggan anyar 1stpesenan nyoba, kita nampa 500pcs / model kanggo paling ndhukung pelanggan lan nyoba pasar.

7. Apa wektu timbal rata-rata?

Tanggal pangiriman produk kira-kira 15- 30 dina sawise nampa pembayaran miturut jumlah pesenan sampeyan.

8. Apa cara pengiriman sing bisa ditawakake?

Miturut express, dening udhara utawa segara miturut syarat pelanggan.

9. Apa produk sampeyan duwe garansi?

Ya, kita janji garansi 2 taun.

10. Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank kita, dening TT, west union utawa paypal

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?