Pemeriksaan lan kemasan pungkasan 120W

Katrangan singkat:

NPUT SPEC.
Rentang Tegangan Input: 100-240Vac
Frekuensi Input: 50 / 60Hz
Input Range Saiki: 3.5A
Arus bocor AC: ≤0.25mA


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Dhasar

Swara Ripple: ≤200mVp
Waktu Tahan: 5 detik min @ 230Vac input, mbukak lengkap
Tunda Nguripake: 3 detik maks. @ 115Vac
Regulasi Baris: ± 2%
Aturan Beban: ± 5%

SPEC Lingkungan.
Suhu Operasi: 0 ~ 40 ºC
Suhu Panyimpenan: -20 ~ 80 ºC
Kelembapan Relatif: 10% ~ 90%
Ketinggian sajrone operasi: 5000M

6372610297472406956006785

Parameter spesifikasi

120W desktop / 120W desktop

Model Tegangan Output (V) Curre Output (A) Max Power (W)
Seri AK120WG (Kelas I + II) 12.0-55V 0,1-9A 132

Proses produksi produk elektronik:

1. Komponen kasebut diawasi ing pabrik, lan papan PCB dipriksa ing pabrik.

2. Komponen kasebut dibentuk lan dibentuk supaya gampang dipasang.

3. Chip SMT, sawise soldering refow, piranti chip dipasang ing PCB.

4. Lebokake lan instal papan sirkuit kanthi manual saka SMT. Utamane kanggo piranti liwat-bolongan sing ora bisa dipasang ing permukaan.

5. Sawise sisipan manual, soldering gelombang ditindakake, lan banjur kudu dibentuk maneh kanthi welding, sing umume diarani sisipan sekunder.

6. Tes kasebut bisa ditindakake sawise sisipan kaping pindho.

7. Tes umume duwe telung langkah: tes awal, (assemble), tuwa, lan tes maneh.

8. Pamriksaan lan kemasan pungkasan.

Konten Dhasar

FITUR
Layanan garansi 1 taun
Tingkat Efisiensi: VI
Lonjakan: 1-4KV
ESD: 4KV / 8KV
Kekuatan dielektrik Hi-Pot: 3750Vac / 1 menit
Tes gulung: 1 Sudut, 3 Ujung, 6 Permukaan saben sapisan. Gulung ing pesawat semen, Dhuwur: 100cm

SPEC UMUM

OVP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis nalika kesalahan diilangi
SCP: Output bisa disingkat tanpa rusak, lan pulih otomatis
OTP: Ora ana karusakan, ora ana deformasi
OCP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis sawise kesalahan sing saiki diilangi
MTBF: 50Khrs min. ing 25 ºC kanthi beban udakara Kira-kira.
EMC: Kelas FCC B, CISPR22 Kelas B, GB17625, EN55032, EN55014, EN55015, EN55020, EN55024, EN61000-3-2, EN61000-3-3
Bobot: Maks. 0,401kg, 40 pcs / Box

KESELAMATAN

62368: UL / CUL GS CE CB SAA PSE CCC

Kualitas

Lingkup aplikasi

Pasokan listrik ganti daya dhuwur minangka konduksi kacepetan dhuwur lan cutoff liwat saklar kontrol sirkuit. Tenaga AC sing diowahi dadi frekuensi dhuwur diwenehake menyang trafo kanggo trafo, saengga dibutuhake sakumpulan utawa voltase multi-set.
Pasokan listrik switching umume bisa dipérang dadi rong jinis isolasi lan non-isolasi, lan jinis isolasi kudu ana trafo switching, nanging non-isolasi durung mesthi.
Ing saben dinten gesang kita, iki minangka peralatan sing luwih kuat lan dikenani biaya. Mesthi wae, ana pasokan listrik sing luwih kuat, nanging dibandhingake karo pasokan listrik lan pangisi daya, pasokan listrik 85W-240W, kayata, ing industri peralatan medis elektronik, peralatan elektronik, peralatan universal skala gedhe, Lampu gedhe, inverter, listrik industri pasokan digunakake.

volume_up

isi_kopi

nuduhake

 

Skenario Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita