Konversi kinerja dhuwur 100W

Katrangan singkat:

INPUT SPEC.
Rentang Tegangan Input: 100-240Vac
Frekuensi Input: 50 / 60Hz
Input Range Saiki: 1.5A
Arus bocor AC: ≤0.25mA


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Dhasar

Swara Ripple: ≤200mVp
Waktu Tahan: 5 detik min @ 230Vac input, mbukak lengkap
Tunda Nguripake: 3 detik maks. @ 115Vac
Regulasi Baris: ± 2%
Aturan Beban: ± 5%

SPEC Lingkungan.
Suhu Operasi: 0 ~ 40 ºC
Suhu Panyimpenan: -20 ~ 80 ºC
Kelembapan Relatif: 10% ~ 90%
Ketinggian sajrone operasi: 5000M

5

Parameter spesifikasi

Model Tegangan Output (V) Output Saiki (A) Max Power (W)
Seri AK100WG (Kelas II) 12.0-16.5 0,01-6,0 80
16.6-24.0 0,01-5,40 91.2

Kinerja dinamis

Kinerja dinamis nuduhake fluktuasi voltase pasokan listrik nalika beban fluktuasi banget. Iki kalebu pangowahan voltase lan bentuk gelombang voltase. Ing wayahe yen tingkat beban ganti, voltase luwih stabil, luwih apik, lan luwih stabil bentuk gelombang, dadi luwih apik.

Efisiensi konversi daya

Kanggo pasokan listrik minangka indikator sing penting banget, indikator iki bisa nemtokake pro lan kontra pasokan listrik. Efisiensi konversi sing luwih dhuwur, luwih apik.

Dibagi daya output karo daya input. Contone, yen pasokan listrik duwe input 100 watt lan output 80 watt, efisiensi konversi pasokan listrik 80%

Americas certigicates with wire (1)
Americas certigicates with wire (2)
Americas certigicates with wire (3)

Konten Dhasar

FITUR
Layanan garansi 1 taun
Tingkat Efisiensi: VI
Lonjakan: 1-4KV
ESD: 4KV / 8KV
Kekuatan dielektrik Hi-Pot: 3750Vac / 1 menit
Tes gulung: 1 Sudut, 3 Ujung, 6 Permukaan saben sapisan. Gulung ing pesawat semen, Dhuwur: 100cm

SPEC UMUM

OVP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis nalika kesalahan diilangi
SCP: Output bisa disingkat tanpa rusak, lan pulih otomatis
OTP: Ora ana karusakan, ora ana deformasi
OCP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis sawise kesalahan sing saiki diilangi
MTBF: 50Khrs min. ing 25 ºC kanthi beban udakara Kira-kira.
EMC: Kelas FCC B, CISPR22 Kelas B, GB17625, EN55032, EN55014, EN55015, EN55020, EN55024, EN61000-3-2, EN61000-3-3
Bobot: Maks. 0,401kg, 40 pcs / Box

KESELAMATAN

60950: CB CE GS SAA CCC UL CUL PSE

Kualitas

Apa sertifikasi sing sampeyan wis liwati?

Perusahaan kasebut nduweni sertifikat ISO9001 lan ISO14001.

Kepiye babagan proses produksi?

Pakaryan kanthi apik ing produksi beradab, utamane njaga urutan produksi sing apik, kanthi cukup dilengkapi instrumen stasiun kerja, supaya produksi bisa lancar. njaga lingkungan sing ijo, nyegah polusi lan bledug. Kuatake manajemen situs, promosi kanthi kuat "6S"

Pengadaan

Apa sistem tuku perusahaan sampeyan?

Perusahaan duwe definisi jelas babagan bahan baku utama lan tetep apik karo vendor kasebut liwat teknik:

Komponen keamanan, kayata sekring, kapasitor Y, kapasitor X, trafo, fotokopi, varistor, termistor, lsp. Bakal dilaporake menyang merek miturut sertifikasi keamanan

Ketentuan pambayaran

Apa cara pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

TT: 30 & sadurunge, saldo 70% sadurunge dikirim

Pembayaran kanthi L / C bisa dipertimbangkan sawise kerja sama (biasane setengah taun mengko)

Skenario Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita