Sertifikasi KCC lan tandha KC 15W

Katrangan singkat:

NPUT SPEC.
Rentang Tegangan Input: 100-240Vac
Frekuensi Input: 50 / 60Hz
Input Range Saiki: 3.5A
Arus bocor AC: ≤0.25mA


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Dhasar

INPUT SPEC.

Rentang Tegangan Input: 100-240Vac

Frekuensi Input: 50 / 60Hz

Input Range Saiki: 0,5A

Arus bocor AC: ≤0.25mA

thumb_375x235_20190520160117957103

Parameter spesifikasi

15W AU plug / 15W US plug / 15W EU plug / 15W UK plug / 15W CN plug

Model Tegangan Output (V) Output Saiki (A) Max Power (W)
Seri AK15WG (Kelas II) 3.0-8.5 0,01-3,0 15
8.6-16.0 0,01-1,25 15
16.1-32.0 0,01-0,7 15

Sertifikasi JATE:

Sertifikasi JATE minangka sertifikasi kesesuaian peralatan telekomunikasi.

Sertifikasi VCCI:

Sertifikasi VCCI minangka tandha sertifikasi kompatibilitas elektromagnetik Jepang.

Sertifikasi KCC lan tandha KC

KC minangka sertifikasi wajib ing pasar Korea kanggo informasi IT lan nganyari babagan produk frekuensi radio rf. Tandha sertifikasi sing digunakake ing sertifikasi kcc lan sertifikasi KC padha. Bedane yaiku logo sertifikasi kcc bakal duwe nomer kccid ing sangisore logo.

Konten Dhasar

FITUR
Layanan garansi 1 taun
Tingkat Efisiensi: VI
Lonjakan: 1-4KV
ESD: 4KV / 8KV
Kekuatan dielektrik Hi-Pot: 3750Vac / 1 menit
Tes gulung: 1 Sudut, 3 Ujung, 6 Permukaan saben sapisan. Gulung ing pesawat semen, Dhuwur: 100cm

SPEC UMUM

OVP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis nalika kesalahan diilangi
SCP: Output bisa disingkat tanpa rusak, lan pulih otomatis
OTP: Ora ana karusakan, ora ana deformasi
OCP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis sawise kesalahan sing saiki diilangi
MTBF: 50Khrs min. ing 25 ºC kanthi beban udakara Kira-kira.
EMC: Kelas FCC B, CISPR22 Kelas B, GB17625, EN55032, EN55014, EN55015, EN55020, EN55024, EN61000-3-2, EN61000-3-3
Bobot: Maks. 0,401kg, 40 pcs / Box

KESELAMATAN

1310: ETL1310

61558: CB CE GS BS PSE SAA

60335: CB CE GS BS PSE SAA

Kualitas

Lingkup aplikasi

Peralatan elektronik cilik, peralatan komunikasi, alat listrik cilik, peralatan audio ing saben dinane, produk digital tanpa muatan cepet, tampilan digital, lampu meja cilik, lampu LED cilik, kamera web, ngawasi keamanan, lsp. Kabeh piranti instrumen listrik sithik didhukung lan dikenani biaya.
Ing bidhang teknologi pasokan listrik, masarakat nggawe elektronika listrik sing gegandhengan, nalika ngembangake teknologi inverting switching, loro-lorone ningkatake pasokan listrik ganti taun dadi luwih saka rong angka tuwuhing cahya, swara cilik, lancip, kurang, andal banget, Arah anti-gangguan. Pasokan listrik saklar bisa dipérang dadi rong kategori: AC / DC lan DC / DC.

Skenario Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita