Warta

  • Kudu ati-ati nalika milih pangisi daya

    CCC minangka singkatan saka "Sistem Sertifikasi Produk Wajib China", lan minangka tandha gabungan sing digunakake negara kanggo sertifikasi produk wajib. Adaptor listrik sing disertifikasi CCC memenuhi persyaratan standar wajib nasional babagan keamanan listrik lan ...
    Waca liyane
  • Konsep pasokan listrik saiki

    Nalika voltase kothak lan pengaruh liyane ganti kanthi kisaran tartamtu, bisa nyedhiyakake pasokan listrik output saiki sing stabil. Apa saiki sing tetep? Apa catu daya saiki sing konstan? Arus terus bisa uga diarani arus stabil, sing padha tegese lan umume ora prelu ...
    Waca liyane
  • Panyedhiya solusi daya listrik seluler kanthi cepet nganalisa teknologi sing ngisi daya cepet sing luwih cocog kanggo sampeyan

    Ayo luwih dhisik ndeleng formula fisik sing nemtokake efisiensi pengisian daya: energi W (bisa dadi kapasitas batere) = daya P × wektu T; daya P = voltase U × saiki I, mula bisa dingerteni manawa ana kapasitas batere tartamtu, Ukurane daya nemtokake kacepetan ...
    Waca liyane