Panyedhiya solusi daya listrik seluler kanthi cepet nganalisa teknologi sing ngisi daya cepet sing luwih cocog kanggo sampeyan

Ayo luwih dhisik ndeleng formula fisik sing nemtokake efisiensi pengisian daya: energi W (bisa tumindak minangka kapasitas batere) = daya P × wektu T; daya P = voltase U × saiki I, mula bisa dingerteni manawa ana kapasitas batere tartamtu, Ukuran tenaga nemtokake kacepetan wektu ngisi daya; luwih gedhe tenaga, luwih cendhek wektu ngisi daya. Miturut rumus daya P = voltase U × saiki I, bisa disimpulake yen sampeyan pengin nambah kacepetan pangisian daya lan nyuda wektu pangisian daya, sampeyan bisa nggayuh kanthi telung cara ing ngisor iki:

1. Tambah saiki ing kahanan voltase tetep;   

2, nambah voltase nalika arus tetep;   

3, voltase lan arus bisa ditambah sekaligus kanggo ngisi daya cepet.

Kanggo hubungan antarane tenaga, arus lan voltase, kita bisa nggawe analogi sing gampang. Iki kaya pouring banyu menyang bathtub. Tambah voltase lan arus kaya nambah output banyu saben unit wektu lan tingkat aliran banyu. Yen salah siji utawa kalorone paramèter ditambah, efisiensi ngisi banyu sacara alami luwih apik, lan bathtub cepet diisi. Kacepetan ngisi banyu (daya kebak) uga bakal saya apik. Saiki, akeh solusi pengisian daya akeh pabrikan gumantung karo kenaikan voltase (utawa ing wektu sing padha nambah voltase output lan arus) kanggo entuk.

Kita terus ngetrapake konsep pangembangan "Kualitas Dhasar, Dhuwur Pelanggan", terus ningkatake kualitas produk lan kinerja biaya kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, lan ngupayakake sesambungan jangka panjang lan stabil kanggo nggayuh kerjasama win-win!

 


Wektu kiriman: Aug-26-2021