Standard power supply 48W

Katrangan singkat:

INPUT SPEC

Rentang Tegangan Input: 100-240Vac

Frekuensi Input: 50 / 60Hz

Input Range Saiki: 1A

Arus bocor AC: ≤0.25mA


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Dhasar

Swara Ripple: ≤200mVp
Waktu Tahan: 5 detik min @ 230Vac input, mbukak lengkap
Tunda Nguripake: 3 detik maks. @ 115Vac
Regulasi Baris: ± 2%
Aturan Beban: ± 5%

SPEC Lingkungan.
Suhu Operasi: 0 ~ 40 ºC
Suhu Panyimpenan: -20 ~ 80 ºC
Kelembapan Relatif: 10% ~ 90%
Ketinggian sajrone operasi: 5000M

6369715794741223831404556

Parameter spesifikasi

48W AU plug / 48W US plug / 48W EU plug / 48W UK plug / 48W CN plug / 48W interchangeable plug / 48W desktop 2PIN / 48W desktop 3PIN

Model Tegangan Output (V) Output Saiki (A) Max Power (W)
Seri AK48WG (Kelas II) 9.0-10.0 0,01-4,50 48
10.1-18.0 0,01-4,0 48
18.1-27.0 0,01-2,0 48

Daya sing dirating

Kacepetan konversi energi listrik sejatine minangka power supply saka power supply. Iki tegese energi maksimum sing bisa diowahi sumber daya saben unit wektu. Luwih gedhe tenaga, saya apik, nanging luwih akeh pasokan listrik, mula larang regane. Kita ora prelu 200 watt. Tuku pasokan listrik 400 watt kanggo konfigurasi komputer sampeyan

PERATURAN BEBAN (REGULASI LOAD) Pangowahan muatan pasokan listrik bakal nyebabake pangowahan output pasokan listrik. Beban mundhak lan output mudhun. Kosok baline, momotan mudhun lan output mundhak. Pangowahan output sing disebabake dening pangowahan muatan pasokan listrik sing apik diminimalake, biasane indeks yaiku 3% ~ 5%.

Tingkat regulasi momotan minangka indikator kanggo ngukur kualitas pasokan listrik. Gulung voltase sumber listrik sing apik sithik nalika output disambungake karo beban.

Definisi:

Nalika voltase input ora diganti lan beban ganti saka nol dadi nilai sing dirating, voltase output bakal beda. Biasane ditulis minangka persentase.

Konten Dhasar

FITUR
Layanan garansi 1 taun
Tingkat Efisiensi: VI
Lonjakan: 1-4KV
ESD: 4KV / 8KV
Kekuatan dielektrik Hi-Pot: 3750Vac / 1 menit
Tes gulung: 1 Sudut, 3 Ujung, 6 Permukaan saben sapisan. Gulung ing pesawat semen, Dhuwur: 100cm

SPEC UMUM

OVP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis nalika kesalahan diilangi
SCP: Output bisa disingkat tanpa rusak, lan pulih otomatis
OTP: Ora ana karusakan, ora ana deformasi
OCP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis sawise kesalahan sing saiki diilangi
MTBF: 50Khrs min. ing 25 ºC kanthi beban udakara Kira-kira.
EMC: Kelas FCC B, CISPR22 Kelas B, GB17625, EN55032, EN55014, EN55015, EN55020, EN55024, EN61000-3-2, EN61000-3-3
Bobot: Maks. 0,245kg, 60 pcs / Box

KESELAMATAN

60950: CB CE GS SAA CCC UL CUL PSE KC GEMS
60065: CB CE GS
61558: CB CE GS PSE

Kualitas

Lingkup aplikasi

AC / DC power supply switch diarani catu daya eksternal, adaptor daya AC / DC, (power switching switching Power Supply), minangka piranti konversi voltase sumber daya kanggo piranti elektronik portebel cilik lan peralatan elektronik, sing ngonversi voltase AC 100-240V kanggo peralatan listrik mode DC kanggo peralatan normal.
48W-65W, pasokan listrik lan pangisi daya sing daya sedhengan, kayata pangisi daya laptop, pangisi daya peralatan darurat darurat ruangan, lan saiki pangisi daya Type C PD, pangisi daya listrik, pangisi daya baterai lithium.

volume_up

isi_kopi

nuduhake

 

Proses kemasan sing ketat

Nambah kualitas kemasan. Miturut karakteristik produk, standar kemasan kudu dirumusake, lan kemasan lan inspeksi kudu ditindakake kanthi ketat miturut standar. Yen kemasan produk durung memenuhi syarat, kudu diolah maneh. Kanggo terus nambah dekorasi produk, kanggo nggayuh asil sing apik lan loma

Skenario Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita