Macem-macem sertifikasi SMPS 12W

Katrangan singkat:

Range Tegangan Input:  100-240Vac
Frekuensi Input:  50 / 60Hz
Input Range Saiki: 0,3A
Saiki bocor AC: ≤0.25mA

Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Output

12W AU plug USB / 12W US plug USB / 12W EU plug USB / 12W UK plug USB / 12W CN plug USB

Model Tegangan Output (V) Output Saiki (A) Max Power (W)
Seri AK12WG (Kelas II) 5 0,01-2,40 12

Spesifikasi Output (Jalur Strip)

12W AU plug / 12W US plug / 12W EU plug / 12W UK plug / 12W CN plug

Model Tegangan Output (V) Output Saiki (A) Max Power (W)
Seri AK12WG (Kelas II) 5.0-7.4 0,01-2,10 10.5
7.5-8.9 0,01-1,40 10.5
9.0-9.9 0,01-1,33 12
10.0-15.0 0,01-1,20 12
15.1-19.9 0,01-0,79 12
20.0-24.0 0,01-0,60 12

Bahan elektronik nuduhake bahan sing digunakake ing teknologi elektronik lan teknologi mikroelektronika, kalebu bahan dielektrik, bahan semikonduktor, bahan piezoelektrik lan ferroelektrik, logam konduktif lan bahan paduane, bahan magnetik, bahan optoelektronik, bahan pelindung gelombang elektromagnetik lan bahan material liyane sing gegandhengan. Bahan elektronik minangka dhasar materi kanggo pangembangan industri elektronik modern lan sains lan teknologi, lan sekaligus minangka disiplin intensif teknologi ing bidang ilmu pengetahuan lan teknologi.

Iki kalebu ilmu multidisiplin kayata teknologi elektronik, kimia fisik, fisika negara solid lan pondasi teknologi. Miturut sifat kimia bahan, bisa dipérang dadi bahan elektronik logam, keramik elektronik, elektronik polimer, dielektrik kaca, mika, bahan dielektrik isolasi gas, induktor, bahan isolasi, bahan magnetik, perangkat keras elektronik, bahan keramik listrik, bahan pelindung , Bahan kristal Piezoelektrik, bahan kimia apik elektronik, bahan tekstil konstruksi ringan elektronik, bahan solder timah elektronik, bahan manufaktur PCB, lan bahan elektronik liyane.

Spesifikasi Lingkungan

Suhu operasi:  0 ~ 40 ºC
Suhu panyimpenan:  -20 ~ 80 ºC
Kelembapan Relatif:  10% ~ 90%
Ketinggian sajrone operasi:  5000M
Swara Ripple:  200mVp
Wektu ditahan:  5 detik min @ 230Vac input, mbukak lengkap
Tunda Nguripake: 3 detik maks. @ 115Vac
Peraturan Baris:  ± 2%
Aturan Beban:  ± 5%

FITUR

Layanan garansi 1 taun
Tingkat Efisiensi: VI
Lonjakan: 1-4KV
ESD: 4KV / 8KV
Kekuatan dielektrik Hi-Pot: 3750Vac / 1 menit
Tes gulung: 1 Sudut, 3 Ujung, 6 Permukaan saben sapisan. Gulung ing pesawat semen, Dhuwur: 100cm

SPEC UMUM

OVP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis nalika kesalahan diilangi
SCP: Output bisa disingkat tanpa rusak, lan pulih otomatis
OTP: Ora ana karusakan, ora ana deformasi
OCP: Pasokan listrik bakal pulih kanthi otomatis sawise kesalahan sing saiki diilangi
MTBF: 50Khrs min. ing 25 ºC kanthi beban udakara Kira-kira.
EMC: Kelas FCC B, CISPR22 Kelas B, GB17625, EN55032, EN55014, EN55015, EN55020, EN55024, EN61000-3-2, EN61000-3-3
Bobot: Maks. 0,045kg, 288 pcs / Kothak

KESELAMATAN

60950: CB CCC CE GS SAA UL CUL PSE
60065: CB CE GS
62368: CB CE GS
61558: CB CE GS PSE
61347: CB CE GS PSE

Kualitas

Apa sertifikasi sing sampeyan wis liwati?

Perusahaan kasebut nduweni sertifikat ISO9001 lan ISO14001.

Kepiye babagan proses produksi?

Nggawe lan ningkatake sistem tanggung jawab pasca kerja, nyusun utawa mbenakake lan ngetrapake kabeh prosedur operasi kanthi tepat wektu, lan mirsani disiplin produksi.

Skenario Perusahaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita